Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Рокля за Нова година в зависимост от зодията

Рокля за Нова година в зависимост от зодията

AdminAdmin
Администратор
1k1463

Дамите Овен ще изглеждат добре в оранжев тоалет при посрещането на годината на Водния Дракон – това ще намали тяхната раздразнителност и ще ги превърне в кралици на празника.

За жената Телец е подходящ тоалет в синьо, съчетан с черни елементи или аксесоари. Това строго съчетание ще помогне за намиране на вътрешно спокойствие.

За Близнаците е подходящ тоалет в зелено и жълто, като се изберат възможно най-нежните нюанси на тези цветове. Дамата Рак ще празнува като кралица в тоалет в лилаво или светло синьо.

За Лъвиците е най-подходящо да изберат тоалет в златно, а ако са прекалено консервативни и им изглежда лъскаво, да го заменят с нюанс на жълтото.

Девите имат голям избор при посрещането на годината на Водния Дракон – за тях са подходящи червените нюанси, зелените, лилавите и сините цветове.

Дамата Везни е свободна сама да направи своя избор, но все пак според звездите най-добре ще се чувства в тоалет, който е в успокояващо светлозелено.

Скорпионите ще имат късмет през цялата година, ако посрещнат Водния Дракон в бял тоалет. Стрелците да изберат жълтото, ако искат да заложат на любовта през 2012 година.

За тях се препоръчва черна рокля със златни елементи. За Козирозите е подходящ зеленият цвят, независимо от неговия нюанс.

Дамата Водолей ще посрещне годината на Дракона в жълто или оранжево, за да се чувства комфортно през цялата следваща година, която ще ѝ донесе много промени.

За Рибите най-подходящи са тоалетите в червено или жълто, а през цялата следваща година е добре да съчетават черното и бялото в тоалетите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати