Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да посрещнем годината на Водния дракон

Как да посрещнем годината на Водния дракон

Нина НордНина Норд
Джедай
760495
Как да посрещнем годината на Водния дракон

Когато посрещате Новата година, имайте предвид, че 2012 ще мине под знака на Водния дракон. Заради това всичко, свързано с водата, ще ви донесе късмет в новогодишната нощ.

Блестящите ленти станиолов дъжд върху елхата са много подходящи, тъй като дъждът олицетворява стихията на Водния дракон. Плуващите във вода свещи са идеална декорация за новогодишната нощ.

Това е уникална комбинация, която съединява водата и огъня. Сложете върху масата широка прозрачна купа или чиния, налейте в нея вода, пуснете във водата плуващи свещи и ги запалете.

Тази новогодишна украса не само изглежда красиво и романтично но и ще бъде приета добре от покровителя на 2012 година. Всеки ден, до 23 януари включително, правете този ритуал, тъй като Новата година настъпва на тази дата според китайския хороскоп.

Как да посрещнем годината на Водния дракон

Водният дракон ще е доволен и ако посрещнете Новата година с украси в морски стил. Украсете стаите и масата за празника с морски миди, фигури на различни морски животни, риби и естествено, дракон.

Ако се придържате към този стил, покривката трябва да е съчетание от бяло и синьо. Елхата си можете да украсите с бели и сини топки, които да напомнят за морските вълни.

Тъй като родината на дракона е Изтокът, можете да оформите празничния интериор в характерните за тази част на света ярки цветове – червено, жълто, зелено.

Използвайте украси във вид на дракон. Можете да направите голям червен или син дракон от хартия и да го закачите на видно място в стаята. Елхата си украсете с червени китайски фенерчета.

Тъй като Драконът харесва всичко блестящо, можете да оформите интериора и елхата в сребристо и златисто, с използване на много пайети и лъскави детайли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
53
46
32
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
mary
mary
29.12.2011 16:41
Аз за за разлика от това последното което пише тук за лъскавото, аз не харесвам лъскави работи, не ми е в стила лъскавото.
0
0